Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 30
  1. #11
    Only issue I'm seeing now is an empty "New Posts" area.
    Links in the above post are not endorsements or signs of agreement. They are just links that I deem relevant to this thread.
    GPIA7R Twitter

  2. #12
    Crochurking Champ mom45's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    NW of Sunshine
    Posts
    28,978
    Same here...no subscribed threads appear in the USERCP even though there are new posts when I go to the recent posts area.
    L.F.F.L.




    Follow my son's journey as he travels Europe for the next year on this thread.

    http://ingunowners.com/forums/break-...adventure.html or by reading his blog at www.sketchytravels.com

  3. #13
    I'm on another computer now, all issues resolved for me.
    Links in the above post are not endorsements or signs of agreement. They are just links that I deem relevant to this thread.
    GPIA7R Twitter

  4. #14
    Grandmaster GregD's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Madison County
    Posts
    30,353
    Everything is now working fine, thanks!

  5. #15
    Crochurking Champ mom45's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    NW of Sunshine
    Posts
    28,978
    Ran CC Cleaner and logged back in and it is working now for me as well.
    L.F.F.L.




    Follow my son's journey as he travels Europe for the next year on this thread.

    http://ingunowners.com/forums/break-...adventure.html or by reading his blog at www.sketchytravels.com

  6. #16
    While the cache problem seems fixed... getting some super-long load times on pages like my UserCP
    Links in the above post are not endorsements or signs of agreement. They are just links that I deem relevant to this thread.
    GPIA7R Twitter

  7. #17
    Grandmaster MCgrease08's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Earth
    Posts
    5,569
    Quote Originally Posted by GPIA7R View Post
    While the cache problem seems fixed... getting some super-long load times on pages like my UserCP
    Me too. And after clearing my cache I have to keep logging in if I leave the site for a few minutes.
    It's much better to do things you can't explain than explain things you can't do.

  8. #18
    Grandmaster Bigtanker's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Mishawaka
    Posts
    9,754
    I cleared everything and then logged back in. Everything seems back to normal. I did this about 3:30 pm. Been ok since. Android/chrome.

    Quote Originally Posted by pudly View Post
    FYI- You can make that assumption, but not everyone intends to dicker.
    Quote Originally Posted by rhino View Post
    Sponge Bob was the engineer who designed the Glock trigger. The feel of the trigger press was a self-portrait.


    ***Hey, you be friends with Kirk Freeman and see how it affects you.***
    INGOer # 23050

  9. #19
    Grandmaster
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Nirgendwo
    Posts
    8,589
    Skynet.


  10. #20
    Ještě jedna Birds Away's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Monticello
    Posts
    66,069
    Now I'm having the issue with the new posts not updating.

    16312

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •